Skip Navigation
Post | May 2023 | 1 min read

Een verwende vrijwilliger...

Written by Yanina

Tijdens mijn vakantie op Aruba last ik op de website van Aruba Volunteers dat ze op zoek waren naar een fotograaf om de projecten en deelnemers van Aruba Doet vast te leggen. Het was een geweldige ervaring. Ik heb een aantal fantastische foto's gemaakt waar de organisatie en de deelnemers erg blij mee waren. Wat voor mij erg leuk was, was dat ik alle lokale organisaties heb mogen bezoeken en de liefde en gastvrijheid heb mogen ervaren van de organisatoren. We werden overal met open armen ontvangen, we kregen rondleidingen, ontmoetten nieuwe mensen en we werden verwend met lekker eten en leuke gesprekken. Het was een onvergetelijke ervaring waar we beiden enorm van genoten. Masha danki Aruba!

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English